Varför vi gör det vi gör!

 Vi har under de senaste åren hjälp flera av Sveriges största bolag inom bland annat försäkring, retail, bank och media att anpassa sina verksamheter till stora regelförändringar som dataskyddsförordningen GDPR, säkerhetsskyddslagen, kamerabevakningslagen, NIS mfl. På digitaltrygghet.se gör vi alla erfarenheter vi samlat på oss under åren tillgängliga för alla bolag i Sverige, till en bråkdel av priset mot vad det skulle kosta att ta fram detta från start. Smart eller hur?

Webbsidan digitaltrygghet.se drivs av Evertrust Consulting AB. ett nytänkande bolag med ambitionen att göra juridik, säkerhet och trygghet enkelt. För att ni istället ska kunna koncentrera er på det som är viktigt för er, att skapa nya affärer eller bygga er verksamhet!  Välkommen till digital trygghet på riktigt!

 

Jesper Thornberg
IT-jurist

Mångårig erfarenhet av IT-juridik och personuppgiftsfrågor från bl.a. advokatbyrå och finansiella bolag. Tidigare Group DPO (Data Protection Officer) på ett av Sveriges största försäkringsbolag.

Farhoud Fazeli
IT- och informationssäkerhetsarkitekt

Gedigen erfarenhet inom IT, projektledning och verksamhetsutveckling. Expert inom GDPR och dataskydd. Svensk och internationell erfarenhet från stora implementerings- och förändringsprojekt, bland annat inom IT/Telekom.